U bevindt zich hier:
Home  >  Activiteiten  >  Versterkt  >  college

Skip Navigation Linkscollege

                                                                                                   

 LWV Business College

​Als ondernemer heb je doelen en ambities, wil je vooruit. Maar om die stip op de horizon te bereiken, heb je misschien nog niet alle kennis en kunde in huis. Al snel kom je om in een aanbod van verschillende opleidingen.

In samenwerking met gerenommeerde onderwijspartners biedt LWV op maat gemaakte opleidingstrajecten aan waar jij als ondernemer ook echt iets aan hebt. Samen met collega ondernemers, die soortgelijke verdieping zoeken, neem je deel aan een programma op maat: inhoudelijk van hoog niveau, aangevuld met een vertaalslag naar de praktijk.

Doordat je na de theoretische verdieping ook oefent met de uitvoering, resulteert dit in concrete vervolgstappen en handvaten voor jou en je organisatie.

 

innovatie.jpgDialogical leadership
Een intensieve opleiding voor directeuren in het leren bewust en proactief te wisselen van stijl van gespreksvoering bij complexe bedrijfsproblemen. Beter leren omgaan met complexe uitdagingen in 12 bijeenkomsten. Je maakt kennis met de grondbeginselen van dialogisch leiderschap.

Opleiding Dialogical Leadership LWV.pdf


arbeid.jpgPersonal leadership
Een persoonlijk ontwikkeltraject om versnelling te brengen in je eigen leerproces en balans te vinden in je eigen leven. In 5 bijeenkomsten leer je van elkaar en van ervaringsdeskundigen hoe je de ontwikkelingen in deze snel veranderende wereld vóór kunt blijven.
Persoonlijk ontwikkeltraject Balans in je leven.pdf

 

digital-1.jpgDigital leadership
Binnenkort meer over digital leadership  


 

winnaar.jpgOpleiding toezichthouder
Doel van deze opleiding is deelnemers klaar te stomen om als lid van een Raad van Toezicht resp. lid van een Raad van Commissarissen te kunnen functioneren. De opleiding is ook geschikt voor deelnemers die actief zijn of willen worden in besturen. De opleiding duurt 18 maanden met een theoretisch kader gekoppeld aan een praktische ervaring bij een bedrijf/instelling. Lees meer>>

 Leiderschap

"Je hebt er bijzonder veel plezier van als je de fouten waaruit je iets kunt leren, vroeg in je leven kunt maken."

Winston Churchill 

 Personal leadership

roomberg.jpg 

“Juist als je denkt geen tijd te hebben voor deze training, doe je er verstandig aan er tijd voor te maken. Het levert je namelijk snel weer extra tijd op !”, Dominique Roomberg. Lees meer>>​

 Dialogical leadership

 bulten rechts.jpg

​Chantal Bulten, Rubber Resources:
"Dit is een opleiding speciaal voor directeuren om hen beter te leren omgaan met complexe uitdagingen in het bedrijf. We hebben pas een paar sessies achter de rug, maar ik zie de meerwaarde nu al in. Op de eerste plaats is het boeiend om met ondernemers van verschillende achtergronden in contact te komen. Het is bovendien leerzaam om te zien hoe we allemaal met – vaak vergelijkbare – problemen omgaan. In de opleiding komen echte vraagstukken van de deelnemers aan bod."
Lees meer>>

 Contactpersoon

Sonja Demandt Klein.jpgSonja Demandt
Kringsecretaris Zuid-Limburg
Directeur Parkmanagement BV


06-53166550
demandt@lwv.nl