U bevindt zich hier:
Home  >  Activiteiten  >  Versterkt  >  college

Skip Navigation Linkscollege

                                                                                                   

 LWV Business College

LWV business college.jpgAls ondernemer heb je doelen en ambities, wil je vooruit. Maar om die stip op de horizon te bereiken, heb je misschien nog niet alle kennis en kunde in huis. Al snel kom je om in een aanbod van verschillende opleidingen.

In samenwerking met gerenommeerde onderwijspartners biedt LWV op maat gemaakte opleidingstrajecten aan waar jij als ondernemer ook echt iets aan hebt. Samen met collega ondernemers, die soortgelijke verdieping zoeken, neem je deel aan een programma op maat: inhoudelijk van hoog niveau, aangevuld met een vertaalslag naar de praktijk.

Doordat je na de theoretische verdieping ook oefent met de uitvoering, resulteert dit in concrete vervolgstappen en handvatten voor jou en je organisatie.

 

Scenarioplanning
Succesvolle ondernemingen passen hun strategie en business modellen aan als marktomstandigheden wijzigen. Met scenarionplanning leer je snel in te spelen op veranderingen omdat je verschillende opties klaar hebt staan.  Bij uitstek geschikt om in te spelen op complexe crisissituaties die voortdurend wijzigen. Een online opleiding van 6 webinar bijeenkomsten.
2020 LWV Opleiding Scenarioplanning.pdf


innovatie.jpgDialogical leadership
Een intensieve opleiding voor directeuren in het leren bewust en proactief te wisselen van stijl van gespreksvoering bij complexe bedrijfsproblemen. Beter leren omgaan met complexe uitdagingen in 10 bijeenkomsten. Je maakt kennis met de grondbeginselen van dialogisch leiderschap.

Opleiding Dialogical Leadership LWV.pdf


arbeid.jpgPersonal leadership
Een persoonlijk ontwikkeltraject om versnelling te brengen in je eigen leerproces en balans te vinden in je eigen leven. In 4 bijeenkomsten leer je van elkaar en van ervaringsdeskundigen hoe je de ontwikkelingen in deze snel veranderende wereld vóór kunt blijven.
2020-Persoonlijk ontwikkeltraject Balans in je leven.pdf

 

digital-1.jpgDigital leadership
Als business leader heb je inzicht, visie en daadkracht nodig om de veranderende technologische omstandigheden meester te zijn en te blijven. Met deze op maat gemaakte opleiding krijg je inzicht in digitale kansen en risico’s van je eigen organisatie en heb je handvatten om deze te transformeren naar de aanstaande digitale wereld. 
Digital leadership.pdf

Financial leadership
Als manager moet je beslissingen nemen die zich vertalen in uitgaven en inkomsten. Dit programma geeft je de tools die je nodig hebt om dit te doen en geeft je inzichten om betere zakelijke beslissingen te nemen en te beoordelen hoe financieel gezond een project of een onderdeel van je organisatie is.
Financieel Leiderschap voor Ondernemers.pdf

 

 

 winnaar.jpgOpleiding toezichthouder
Doel van deze opleiding is deelnemers klaar te stomen om als lid van een Raad van Toezicht resp. lid van een Raad van Commissarissen te kunnen functioneren. De opleiding is ook geschikt voor deelnemers die actief zijn of willen worden in besturen. De opleiding duurt 18 maanden met een theoretisch kader gekoppeld aan een praktische ervaring bij een bedrijf/instelling. Lees meer>>

 Leiderschap

"Je hebt er bijzonder veel plezier van als je de fouten waaruit je iets kunt leren, vroeg in je leven kunt maken."

Winston Churchill 

 

CRKBO_Instelling.jpg 

 Dialogical leadership

“Door de leergang heb ik besef van welke van mijn karaktertrekken mij helpen en welke mij belemmeren in het voeren van een goede dialoog. Daar houd ik nu rekening mee”.

Sjef Gerards
Enexis Netwerkbeheer

  

bulten rechts.jpg 

​Chantal Bulten, Rubber Resources:
"Dit is een opleiding speciaal voor directeuren om hen beter te leren omgaan met complexe uitdagingen in het bedrijf. Het is erg leerzaam om te zien hoe we allemaal met – vaak vergelijkbare – problemen omgaan. In de opleiding komen echte vraagstukken van de deelnemers aan bod."
Lees meer>>

 Personal leadership

roomberg.jpg 

“Juist als je denkt geen tijd te hebben voor deze training, doe je er verstandig aan er tijd voor te maken. Het levert je namelijk snel weer extra tijd op !”, Dominique Roomberg. Lees meer>>​

 Column

Sandra Adriaans.jpg 


 


 Sandra Adriaansens Maastricht School of Management


M
entale innovatie leidt tot balans in je leven!
Lees de column​​

 Contactpersoon


Aagje nieuw.jpgAagje Wevers
Kennis & Ondernemerschap


06-19997033
wevers@lwv.nl

 

 

Annuleringsvoorwaarden
De deelnemer heeft het recht om de overeenkomst gedurende 14 dagen na inschrijving voor de cursus/opleiding kosteloos te ontbinden (wettelijke bedenktijd ex. artikel 6:230 o BW van toepassing).

Klachtenprocedure
Download hier onze klachtenprocedure.
Klachtenprocedure.pdf