U bevindt zich hier:
Home  >  Activiteiten  >  Versterkt  >  industrie

Skip Navigation Linksmaakindustrie

                                                                                                   

 LWV-maakindustrie

​De maakindustrie is een belangrijke pijler van de Limburgse Economie. Het afgelopen jaar is het aantal ondernemingen in de maakindustrie met 20% gestegen. Ook de omzet is in het eerste kwartaal 2017 gestegen met meer dan 10%. In de hightech maakindustrie sector staat Limburg op de 2e plaats van Nederland.
maakindustrie.jpg
Smart industrie, condition based maintenance, vitaliteit van medewerkers  en het waarborgen van innovatie binnen het bedrijf, zijn maar een paar onderwerpen waar onze bedrijven dagdagelijks mee te maken hebben. De afgelopen jaren hebben de Limburgse bedrijven en instellingen per jaar  ongeveer      € 490 miljoen euro aan R&D geïnvesteerd.

Binnen het LWV Maakindustrie Platform komen onze industriële bedrijven bij elkaar. Vraagstukken worden met elkaar besproken en onder de noemer Limburg Industries vinden er ook bedrijfsbezoeken plaats.

 

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers
Binnen de werkgroep duurzame inzetbaarheid van medewerkers komen bedrijven bij elkaar die kennis en ervaring uitwisselen over het omgaan met de "oudere" werknemer. Hoe kan ik mijn medewerkers vitaal houden, hoe krijg ik medewerkers mee met nieuwe ontwikkelingen en wanneer en hoe neem ik afscheid van mijn medewerkers?  Deze groep komt 4x per jaar samen, iedere keer op locatie van een van de deelnemers. Deelnemen in deze werkgroep? Stuur een mail naar Janou Martens. 

 Contactpersoon

janou-1.jpg
Janou Martens
Kringsecretaris Midden-Limburg
Beleidsveld Infrastructuur & Ruimte
LWV-Women

Telefoon: 0475-352608 / 06-10983284
martens@lwv.nl