U bevindt zich hier:
Home  >  Activiteiten  >  Vertegenwoordigt  >  Bereikbaarheid

Skip Navigation Linksinformatie

                                                                                                   

 Infrastructuur & Ruimte

Goederen transporteren bij export
Het vervoer van goederen naar het buitenland kun je uitbesteden aan een vervoerder of expediteur. Maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Bij transport naar het buitenland krijg je te maken met transportdocumenten, leveringsvoorwaarden, verpakkingseisen en verzekeringen.
Lees meer>>

 

Goederenvervoer bij import
Transport van goederen vanuit het buitenland kun je laten regelen door je leverancier of je laat het over aan een vervoerder of expediteur. Als je het zelf regeld, heb je bij transport vanuit het buitenland te maken met transportdocumenten, leveringsvoorwaarden, verpakkingseisen en verzekeringen. Bij transport van buiten de EU heb je ook te maken met douaneformaliteiten. Lees meer>>

 

Producteisen bij export
Als je goederen gaat exporteren, moet je rekening houden met de producteisen in het land van bestemming. Vaak moet je het product aanpassen. En je krijgt te maken met productaansprakelijkheid.
Lees meer>>

 

 Uitleg

Op deze pagina tref je informatie aan die mogelijk voor jou nuttig kan zijn op het gebied van Infrastructuur & Ruimte. De links op deze pagina verwijzen door naar de website van het Ondernemersplein. De informatie is geplaatst door de KVK en overheidsinstanties.

 Contactpersoon

janou-1.jpg
Janou Martens
Kringsecretaris Midden-Limburg
Beleidsveld Infrastructuur & Ruimte
LWV-Women

Telefoon: 0475-352608 / 06-10983284
martens@lwv.nl