Vanaf september heeft Sjoerd Mooren de functie van Hoofd Parkmanagement en Projecten bij de LWV op zich genomen. Sjoerd brengt een brede ervaring mee uit zowel de sales- als de trainingswereld. Zo heeft hij 15 jaar gewerkt bij gerenommeerde bedrijven zoals Douwe Egberts en Heinz, waar hij verantwoordelijk was voor diverse salesfuncties. In de afgelopen vijf jaar heeft Sjoerd zich als zelfstandig ondernemer gericht op het trainen van bedrijven en organisaties, met de focus op mentale en fysieke weerbaarheid. 

“We zijn blij dat Sjoerd bereid is gebleken ons team te versterken en wensen hem veel succes en plezier bij de grote uitdagingen die er liggen. Zijn ervaring en enthousiasme gaan hem daar zeker bij helpen.”
Huub Narinx, directeur LWV & Parkmanagement

Over Parkmanagement BV
Parkmanagement BV is een 100% dochter van de LWV en hét kenniscentrum op het gebied van parkmanagement in Nederland. Parkmanagement richt zich op het verbeteren van de integrale kwaliteit op bedrijventerreinen waarbij het verbeteren van de samenwerking tussen bedrijven onderling en de overheden centraal staat. Tevens leidt Parkmanagement een aantal strategische projecten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.