Lid worden

Het LWV-lidmaatschap biedt de perfecte combinatie van netwerk, inhoud en plezier.

Drie redenen waarom jij lid wil worden van de LWV!

#1 Vergroot je netwerk

De LWV verbindt jou met dé relevante werkgevers in Limburg. Onze leden zijn actief in diverse branches en sectoren, wat leidt tot een schat aan innovatieve ideeën en businesscases. Maar ze hebben één cruciaal kenmerk gemeen: ze zijn allemaal beslissingsmakers, directeuren, eigenaars, DGA's of bestuurders. Met de LWV-app ben je 24/7 verbonden met dit uitgebreide netwerk. Zo kom je gemakkelijk in contact met andere leden, stel je vragen aan onze kennispartners en deel je jouw visie voor de regio.

#2 Versterk je kennis en skills

Waar zie jij groeikansen? Het Business College van de LWV is dé plek voor ondernemers om kennis te vergaren en te delen. Met onze hoogwaardige programma's, ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde onderwijspartners, ben je verzekerd van inhoudelijke verdieping op het gebied van ondernemen en werkgeverschap.

#3 Beïnvloed regionale en landelijke lobby

De LWV is jouw stem in Limburg en Den Haag. Wij zitten aan tafel met gemeenten, politiek, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent: ondernemen! Als regionale tak van VNO-NCW hebben we de connecties om deuren te openen tot op het hoogste politieke niveau. Met ons uitgebreide netwerk zitten we lokaal, regionaal én landelijk altijd dicht op het vuur.

LWV in cijfers

0 +

leden

Onze vereniging telt meer dan 1.200 leden.

0 +

bedrijven

We verbinden meer dan 800 Limburgse bedrijven en organisaties.

0

werknemers

We vertegenwoordigen meer dan 265.000 Limburgse werknemers.

1200+

800+

Ik wil lid worden

Het LWV-lidmaatschap biedt de perfecte combinatie van netwerk, inhoud en plezier.

De contributie van een lidmaatschap bij de LWV is afhankelijk van de grootte van jouw organisatie en het aantal lidmaatschappen dat jouw organisatie bij de LWV heeft.

Lees meer over de contributie

Blijf verbonden met de LWV app​

  • Leg makkelijk en snel contact met andere leden
  • Meld je aan voor onze activiteiten én zie wie zich hebben aangemeld
  • Deel kennis en stel vragen
  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Download de LWV app via de Google Play store, de App store of kies voor Bundeling for Web om op je computer in te loggen.

Onze leden over de LWV

Laten we kennismaken!

Geniet van een koffiemomentje terwijl we bespreken hoe de LWV jou en je bedrijf kunnen ondersteunen. Plan een vrijblijvende kennismaking met Egon of Frits.

Egon Mooren

Relatiemanager Noord- en Midden-Limburg

Frits Dirks

Relatiemanager Zuid-Limburg

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Laat je

Stem

horen

LWV Vertegenwoordigt

Ga voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in Limburg. De LWV komt op voor jouw belang door in gesprek te gaan met overheden, politiek, onderwijs en maatschappelijke organisaties (regionaal, provinciaal en landelijk).

Duurzaamheid

Bedrijventerreinen

Infrastructuur

Arbeidsmarkt