Cultuur & Netwerk event - André Rieu - 18 juli 2024

18/07Cultuur & Netwerk event - André Rieu - 18 juli 202418:30 - 00:30 (19) De Groote Sociëteit

Beschrijving

Ook deze zomer strijkt André Rieu met zijn Johann Strauss Orkest neer in zijn geboortestad en verzorgt daar betoverende concerten op het meest romantische plein van Maastricht. Wil jij samen met andere leden van de LWV en SIM genieten van een heerlijk en bijzonder avondje uit? Lees dan snel verder!

LWV en SIM terrasarrangement bij De Groote Sociëteit
Op donderdag 18 juli geniet je van een speciaal voor LWV- en SIM-leden opgesteld terrasarrangement bij De Groote Sociëteit op het Vrijthof in Maastricht. Op het menu staan regionale producten en bekende Maastrichtse ingrediënten. Terwijl jij dineert op het terras onder de bomen, vult het Vrijthof zich met publiek. En vanaf 21.00 uur geniet je vanaf het terras* van het concert. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol met komische en ontroerende momenten.

Programma
18:30 uur – ontvangst met bubbels                     
19:00 uur – start 3-gangen diner inclusief dranken                
21:00 uur – start concert
00:30 uur – einde concert
                       
Mis dit zomeravondconcert niet!
Wil jij op 18 juli ook genieten van Rieu’s melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, uit diverse opera’s, operettes en musicals? Meld je dan meteen aan want vol = vol.

Kosten

De kosten bedragen per persoon € 160 (all inclusive).

Kaarten
Wil je een introducé meenemen? Dat kan. Geef dan in de app aan dat je een introducé wil meenemen. Geef daar ook de naam van je introducé door. Wil je meer gasten meenemen? Neem dan contact op met Frits Dirks ( via dirks@lwv.nl ) om de mogelijkheden te bespreken.

* De terrasindeling wordt in het voorjaar bepaald, goed om vooraf te weten; er staan op het plein grote schermen waarop het concert te zien is. We kunnen geen garantie bieden dat de plek waar je zit rechtstreeks zicht biedt op het podium.

(foto © André Rieu Productions)

Lees meer

Tijdstip

juli 18 (donderdag) 18:30 - juli 19 (vrijdag) 00:30

Locatie

De Groote Sociëteit

Andere evenementen