Internationaal ondernemen

Hier start jouw internationale ondernemersreis

NLinBusiness is er voor de Nederlandse ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf die (meer) internationaal willen ondernemen, maar dat nog niet doen. De reden? Gebrek aan kennis van de markt, onbekende wet- en regelgeving en moeite om partners te vinden. Als medeoprichter van NLinBusiness biedt de LWV jou één plek waar je jouw internationale ondernemersreis start of juist uitbreidt. Doe als ondernemer je voordeel met dit platform en laat je inspireren!

NLinBusiness

Wat kan NLinBusiness voor jou betekenen?
NLinBusiness is hét ‘one stop shop’-platform voor internationale ondernemers. Of je nu een leverancier zoekt in Warschau of advies wil over expansie in Dubai, zij zorgen ervoor dat jouw ondernemersreis soepel verloopt. Door de kansen voor jouw specifieke business helder te maken en je te linken aan betrouwbare dienstverleners in binnen- en buitenland, zodat er meer tijd over blijft om te ondernemen en je kansen te grijpen.

Hiervoor kun je NLinBusiness terecht
NLinBusiness helpt je om het optimale uit jouw persoonlijke ondernemersreis te halen. Dit doen ze via de diensten op het platform: zo kan het NL Business Hub netwerk jou lokaal ondersteunen in één van de 40 wereldwijd geselecteerde steden of brengen ze jou in contact met het netwerk van dienstverleners, ieder met zijn eigen specialisatie zodat je zelfs nog met de meest specifieke vraag geholpen kunt worden. Til je liever je kennis over internationaal zakendoen naar een hoger niveau? Bekijk dan het cursusaanbod op de International Business Academy. Op de Content Hub vind je tips, tricks en marktonderzoeken van verschillende partijen en een overzicht van relevante evenementen. De Virtual Gateway NL zorgt ervoor dat ook de rest van de wereld innovatieve oplossingen van het Nederlandse bedrijfsleven kan ervaren door middel van Virtual Reality.

Meer weten? Bekijk dan deze flyer over NLinBusiness of ga naar NLinBusiness.com.

NLinBusiness.com

Start jouw internationale ondernemersreis op

Edo Offerhaus, algemeen directeur NLinBusiness:

“Nederlandse ondernemers hebben slimme oplossingen voor lastige, wereldwijde uitdagingen. De potentie van ondernemers heeft vaak een grotere reikwijdte dan zij zich realiseren: een kwestie van kansen identificeren. Tijdens handelsmissies én tijdens individuele trajecten met ondernemers, merk ik steeds weer dat de kansen over de grens legio zijn. Soms dichtbij huis, zoals in Duitsland. Daar boeken Nederlandse ondernemers met hoogwaardige digitale kennis successen met 3D-printing in de auto-industrie. Ook op ‘exotische’ plekken kunnen Nederlanders verschil maken. Zo vertrouwt Colombia voor stadsdistributie vandaag de dag op bakfietsen van Hollandse makelij. In Vietnam, waar steden dichtgeslibd zijn, wordt CO2-vrij transport gerealiseerd door elektrische scooters, made in Holland”.

Meer weten over NLinBusiness?

Algemene vragen over internationaal zakendoen kun je stellen via office@nlinbusiness.com.

Heb je vragen over partnerships en diensten voor zakelijk dienstverleners?
Bekijk deze informatiepagina of neem contact op met Dirk de Bie.

Blijf altijd op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief van NLinBusiness of doe inspiratie op via NLinBusiness op social media: TwitterLinkedInYouTube.

Dirk de Bie

Manager External Relations bij NLinBusiness

Laat je

Stem

horen

LWV Vertegenwoordigt

Ga voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in Limburg. De LWV komt op voor jouw belang door in gesprek te gaan met overheden, politiek, onderwijs en maatschappelijke organisaties (regionaal, provinciaal en landelijk).

Venloose

visionair

rebel

Roermondse