Beluister de podcast hiernaast

Beluister de podcast

Video afspelen

#10 - Fred van Beers

Fred van Beers is CEO bij Sif Netherlands B.V.. Sif maakt monopiles, dat zijn de fundaties voor offshore windturbines op zee. Van een traditioneel familiebedrijf in Roermond groeide Sif heel snel en succesvol uit tot een internationaal bedrijf dat z’n hoofdproduct gaat leveren vanaf de Maasvlakte.

Video afspelen

#9 - Maikel Schroën

Maikel Schroën is algemeen directeur van Consul Infra Group, een civieltechnisch adviesbureau m.n. actief in de wegenbouw in Limburg en Brabant. Slim aanhakend op de schaarste in de arbeidsmarkt biedt Consul Infra interim civieltechnische professionals aan.

Video afspelen

#8 - Roger Holtus

Roger Holtus is algemeen directeur van Wiertz Company, een familiebedrijf dat actief is in de arbeidsbemiddeling in een groot deel van Nederland. Wiertz is een ambitieuze organisatie die zichzelf een bijna onhaalbaar doel stelde: in 2030 tot de top-10 van Nederland behoren.

Video afspelen

#7 - Hay Thissen

Hay Thissen is directeur van Hela Thissen, een bedrijf in kruiden, specerijen en sauzen. Hela is bij veel mensen bekend vanwege hun saladedressings én natuurlijk van de wereldberoemde Hela Curry. Wanneer wist Hay dat hij het familiebedrijf van z’n vader wilde overnemen? 

Video afspelen

#6 - Yvonne Paulussen

Yvonne Paulussen (Director of Change bij Vekoma Rides) is verantwoordelijk voor alles wat nodig is om de medewerkers gelukkig te maken in hun werk. Zelf wordt ze het gelukkigst als ze kan investeren in het beste uit mensen halen. Want zo zegt ze: “Als je iets doet wat je graag doet, dan maak je het beste product.”

Video afspelen

#5 - Ria Joosten

Ria Joosten (eigenaar van Ria Joosten catering en evenementen) begon al jong met ondernemen. Aanvankelijk combineerde ze haar bedrijf met een fulltime baan. Door haar creativiteit en drang om te blijven veranderen en vernieuwen, werd dat al heel snel succesvol.

Video afspelen

#4 - Noud Beckers

Dit keer is Noud Beckers (directeur van Beuken’essers) te gast bij Ondernemersdrift. Beuken’essers helpt ondernemers en particulieren met financiële vraagstukken. Maar ze doen meer, ze zijn namelijk gelukregisseur! Ze voegen geen geluk toe, maar proberen het geluk van hun klanten beter te regisseren.

Video afspelen

#3 - Jimé Hoen

In deze aflevering spreekt Kyra met Jimé Hoen (CEO van MijnMarketing.com). MijnMarketing.com zit in een transitieperiode, waarbij de organisatie zich ontwikkelt van een roeiboot naar een cruiseschip. Binnen 5 jaar wil Jimé zijn team van 45 personen laten groeien naar 150 fte.

Video afspelen

#2 - Rowen Potma

Technologie, waaronder robotica, gaat een grote rol spelen in het personeelstekort. Staat er straks een robot voor de klas of aan het ziekenhuisbed? Verschuift langzaam het vertrouwen van de menselijke arbeidskracht naar de robot? Wat staat ons te wachten? 

Video afspelen

#1 - Maud van Neer

In de eerste aflevering spreekt Kyra met Maud van Neer, eigenaar van Interhor Horsystemen. Maud is groot fan van het boek ‘The obstacle is the way’ van Ryan Holiday en gaf het aan onze voorzitter met de boodschap: “Als dit boek voor jou maar half zoveel betekent als voor mij, dan is het zeker de moeite.”

Laat je

Stem

horen

LWV Vertegenwoordigt

Ga voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in Limburg. De LWV komt op voor jouw belang door in gesprek te gaan met overheden, politiek, onderwijs en maatschappelijke organisaties (regionaal, provinciaal en landelijk).

Venloose

visionair

rebel

Roermondse