De kunst van het netwerken! (3 dagdelen)

14/05De kunst van het netwerken! (3 dagdelen)(mei 14) 16:00 - (juni 25) 19:30 LWV, Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Beschrijving

De LWV biedt de volgende masterclass aan: De kunst van het netwerken 

Als lid van de LWV maak je deel uit van een krachtige en uitermate interessante netwerkorganisatie. Maar hoe maak je daar optimaal gebruik van? En wat kan jijzelf daarin betekenen? Netwerken is de beproefde manier om contacten te leggen, te onderhouden en uiteraard ook je business uit te bouwen.   

Tijdens de masterclass ‘De kunst van het netwerken’ ontdek je in drie bijeenkomsten hoe je op authentieke wijze je netwerk kunt veroveren. Daarbij gaat het niet alleen om je business, maar juist ook over jou als persoon, want dat is het nieuwe netwerken.  

De werkwijze van deze drie masterclasses is interactief, to-the-point en provocatief. Centraal staan realistische en uitdagende situaties. Als deelnemer word je in de gelegenheid gesteld concreet te werken met een aanpak en stijl die zeer passend is voor jou als persoon en als professional en die direct is toe te passen. Door de specifieke groepssamenstelling is er al meteen sprake van een gericht en concreet eigen LWV-netwerk initiatief.    

Wat levert het je op?
Door deze masterclass krijg jij meer inzicht in de volgende dimensies van professioneel netwerken: 

 • Hoe werkt netwerken in de praktijk? 
 • Hoe bouw je een (eigen) netwerk op en hoe maak je daar optimaal gebruik van? 
 • Hoe onderhoud je je netwerk en hoe bouw je je netwerk effectief uit? 

Ook versterk en verbreed je je professionele netwerkvaardigheden. Zoals:  

 • Hoe leg je de juiste nieuwe zakelijke contacten? 
 • Hoe ontwikkel je een eigen stijl van pitchen en presenteren? 
 • Wat kan je verbeteren en verstevigen met betrekking tot je eigen personal branding? 
 • Welke aspecten van social media passen bij jou en je business en hoe zet je die op een juiste wijze in? 
 • Hoe maak je optimaal gebruik van het LWV-netwerk? 

Kortom: door je actieve deelname aan deze drie masterclasses vergroot je je persoonlijke zichtbaarheid in de diverse netwerken zodat je het optimale uit dergelijke netwerken kunt halen. Je beschikt over beproefde en concrete handvatten om je persoonlijke netwerkstijl effectief en authentiek in te zetten.

Wat zeggen eerdere deelnemers over deze masterclass?

“Wat ik persoonlijk erg fijn en prettig vond aan de masterclass is dat iedereen zich kwetsbaar durfde op te stellen. Dit gaf bij de deelnemers heel veel herkenning, in welke situaties ze zelf ook wel eens gezeten hadden. En daarbij ook nieuwe inzichten. Daarnaast ook de manier hoe je er ‘mentaal mee om moet gaan’. Je hoeft niet per se ieder event een order te scoren. Waardevol waren de spot-on technieken hoe je in lastige situaties toch je doel kunt bereiken. Zoals iemand spreken krijgen die al in gesprek is. Leuk om te vermelden is ook dat, ondanks dat we er waren om te leren, ik twee waardevolle afspraken over heb gehouden aan de masterclass.” Ferry van der Bloemen – TRIAS B.V.

Voor wie?
Voor iedereen die wil leren hoe je in deze tijd nieuwe contacten maakt. 

Programma

De kunst van het netwerken bestaat uit drie masterclasses:  

 • Dinsdag 14 mei – 16.00 tot 19.30 uur 
 • Dinsdag 4 juni – 16.00 tot 19.30 uur 
 • Dinsdag 25 juni – 16.00 tot 19.30 uur 

Kosten 
Deelnamekosten voor deze drie masterclasses bedragen €499  excl. btw. 

Bij afmelding na 24 april zullen de kosten voor de masterclassreeks in rekening worden gebracht. Ook als je niet bij alle drie de bijeenkomsten aanwezig kunt zijn, zijn de kosten verschuldigd. 

Aanmelden 
Meld je aan via onze app. Ben je (nog) geen lid, stuur dan een mail naar bijeenkomsten@lwv.nl om je aan te melden voor deze bijeenkomst. 

Begeleid door
De drie dagdelen van deze masterclass worden verzorgd door Joop Wolters en Wim Haan. Twee LWV-leden die naast zeer ruime ervaring op het brede gebied van netwerken ook een eigen aanpak hierin ontwikkelden. 

Joop Wolters, CEO (Creatief, Enthousiast én Ondernemend). Met zijn sprekers- en presentatietraining ‘Spreken als een baas’ traint hij mensen om zich comfortabeler te voelen tijdens spreken en presenteren. Daarnaast werkt hij als ‘dagvoorzitter op gympen’ tijdens evenementen en congressen. 

Wim Haan, Partner bij RSM Interim Services & Special Search. Netwerker pur sang. Verzorgt specifieke workshops en masterclasses op het gebied van personal branding, business etiquette, leiderschapsthema’s, core values en adequaat netwerken. 

Heb je inhoudelijk vragen over deze masterclass? Neem dan contact op met Kyra Doek (Programmamanager Kennis & Ondernemerschap) via doek@lwv.nl

Lees meer

Tijdstip

mei 14 (dinsdag) 16:00 - juni 25 (dinsdag) 19:30

Locatie

LWV

Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Andere evenementen

Get Directions