Limburg Happening

10/09Limburg Happening15:30 - 20:30 Château St. Gerlach, Joseph Corneli Allee 1, 6301 KK Valkenburg

Beschrijving

Ons grootste event van het jaar komt er weer aan: Limburg Happening 2024! Dinsdag 10 september* barst het van de inspiratie en gezelligheid bij Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul.  

Het goudeerlijke verhaal
Dit jaar gaan we dieper in op het behalen van succes, maar ook op de keerzijde van de medaille. Hoe kun je op eerlijke wijze de top bereiken? Laat je meeslepen door de boeiende verhalen van onze sprekers:

Tony’s Chocolonely groeide uit tot marktleider in Nederland. Frits Snel, alias ‘The Choconator’, is country manager Benelux & beyond bij Tony’s. Al bijna twee decennia knokken zij voor hun grootste missie: het 100 procent slaafvrij maken van alle chocolade. Wie zegt dat je geen impact kunt maken als je klein bent?

Een ware legende in de sportwereld, Pieter van den Hoogenband is drievoudig Olympisch zwemkampioen én Chef de Mission van de Nederlandse Olympische ploeg. Voor een topsporter is het niet altijd goud dat blinkt. Ook de rauwe realiteit van fysieke pijnen, externe druk en innerlijke twijfel komen aan bod. En geloof ons, zijn verhaal raakt je.

Ben jij klaar voor een goud(h)eerlijk event?
Naast deze inspirerende verhalen staat je een smaakvolle ontmoeting te wachten in een schitterende omgeving. Limburg Happening 2024 krijgt dit jaar een gouden randje en we hopen van harte dat jij erbij bent!


Ron Coenen & Huub Narinx

* Het event duurt van 15.30 uur tot 20.30 uur, het programma start om 16.00 uur. 

Lees meer

Tijdstip

september 10 (dinsdag) 15:30 - 20:30

Locatie

Château St. Gerlach

Joseph Corneli Allee 1, 6301 KK Valkenburg

Andere evenementen

Get Directions