Meet the Expert met Els Burger

13/03Meet the Expert met Els Burger14:45 - 18:00 LWV, Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Beschrijving

Drijfveren zijn de basis voor je intrinsieke motivatie. Waar kom je van in beweging? En wat kost je energie? Welke drijfveren liggen daaraan ten grondslag? En waar liggen jouw voorkeuren? Ben je bijvoorbeeld meer geïnteresseerd in autonomie en individuele vrijheid of ga je meer voor status en macht? Hoe meer jouw werkomgeving en de manier van samenwerken past bij jouw drijfveren, hoe groter jouw motivatie is. Inzicht in je persoonlijke drijfveren zorgt er voor dat je bewuste keuzes kunt maken die beter bij je passen zodat je gelukkiger en succesvoller zult zijn.

Wat zet jou in beweging, welke bijdrage wil je leveren en wat is jouw innerlijke koers? Wat drijft jou ten diepste? Tijdens dit zelfonderzoek komen er vaak ook gedachten naar boven als “Er moet brood op de plank” of “Ik wil zelf ook nog wat leren”. Hieruit blijkt dat er niet één drijfveer is maar meerdere drijfveren die ons in beweging zetten of soms tegenhouden. Hoe zit dat nu?

En hoe zit dat bij medewerkers? Hoe kun je drijfveren van medewerkers op het spoor komen? Immers, ken je de drijfveren dan kun je hen inspireren door hun drijfveren te koppelen aan de doelen van je organisatie.

Tijdens deze bijeenkomst onderzoek je, heel interactief, met elkaar, je drijfveren die op verschillende niveaus actief zijn; welke zijn het, hoe werken ze op elkaar in en hoe kan ik op basis van het bewustzijn van mijn drijfveren zicht krijgen op mijn eigen (innerlijke) koers en hoe kom ik ze op het spoor bij de ander?

Resultaat
Op basis van het model van Lenette Schuijt heb je zicht op en ben je je bewust van je drijfveren en de invloed die ze hebben.

Wat levert het je op?
Na deze bijeenkomst heb je een instrument om jezelf en anderen te inspireren door je drijfveren te koppelen aan de organisatiedoelen.

Voor wie?
Voor alle ondernemers die graag aan de slag willen met het thema drijfveren.

Programma
14.45 uur: Ontvangst.
15.00 uur: Start bijeenkomst.
17.00 uur: Informele afsluiting met een drankje.
18.00 uur: Einde bijeenkomst.

Begeleid door Els Burger – Executive coach bij Van Ede & Partners.
Van huis uit is Els Burger organisatiepsychologe, met een ruime ervaring als organisatieadviseur en coach in zowel de profit- als non-profitsector. Ze is werkzaam binnen Van Ede en Partners in de rol van executive coach. Haar missie is bijdragen aan het “heel” blijven van mensen in hun werk. Waar hart en ziel in het werk onder druk staan, begeleidt ze mensen bij het integreren van hun mentale en fysieke kwaliteiten met hart- en spirituele kwaliteiten. Werken met ziel én zakelijkheid is haar motto. Ze spiegelt op een nuchtere manier, met een vleugje humor.

Lees meer

Tijdstip

maart 13 (woensdag) 14:45 - 18:00

Locatie

LWV

Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Andere evenementen

Get Directions