Meet the President met Hajir Hajji (CEO Action)

23/09Meet the President met Hajir Hajji (CEO Action)15:45 - 17:30 LWV, Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Beschrijving

Op maandag 23 september vindt er weer een Meet the President plaats. Met dit keer  Hajir Hajji (CEO Action) bij Huub op de spreekstoel. 

Hajir Hajji, Amsterdamse en dochter van een NS-medewerker uit een gezin met zeven broers en zussen, werkt al sinds haar 17e voor Action. En 26 jaar later is zij de topvrouw van het bedrijf dat in 12 landen in totaal meer dan 2.600 winkels heeft.

Hajir is één van de Action-medewerkers die er het langste werkt. Toen ze begon in 1997 als vakkenvuller was dat in de 13e winkel van Action. Afgezien van de oprichters (broers Gerard en Boris Deen en Rob Wagemaker, die destijds nog zelf naar de winkels reden), werkte er toen niemand op het hoofdkantoor in Zwaagdijk. Als een organisatie zo enorm snel groeit, zijn er veel ontwikkelmogelijkheden. Hajji is daar een voorbeeld van.

“Je kunt alleen succesvol zijn als je samenwerkt en de goede mensen om je heen verzamelt.”

Ze is altijd heel gefocust geweest, wilde de beste zijn. “Ik dacht: als ik zoveel tijd in mijn werk steek, kan ik maar beter zorgen dat ik goed ben in wat ik doe.” Dat viel ook de eigenaren op. Ze werkt hard, is eerlijk, recht voor z’n raap en stroopt de mouwen op als er iets moet gebeuren. Daarbij houdt ze zaken graag simpel – wat ook hoort bij de Actionformule. Haar visie en de strategie zijn helder en slim. En ze is vooral ook authentiek, als CEO gewoon bescheiden gebleven.

Wat drijft Hajir Hajji? Wat zijn haar grootste successen en ook haar diepste dalen? Welke personen zijn haar voorbeelden? Welke kansen als ook uitdagingen ziet ze? Het zijn allemaal onderwerpen die de revue passeren.

Programma
15:45 uur  ontvangst
16:00 uur  Huub Narinx in gesprek met Hajir Hajji
17:00 uur  netwerkborrel
17:30 uur  einde

Schrijf je snel in voor deze inspirerende Meet the President want vol is vol!

Lees meer

Tijdstip

september 23 (maandag) 15:45 - 17:30

Locatie

LWV

Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Andere evenementen

Get Directions