Meet the President met Resi Becker (CEO Essent)

15/04Meet the President met Resi Becker (CEO Essent)15:45 - 17:30 LWV, Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Beschrijving

Op maandag 15 april vindt er weer een Meet the President plaats. Met dit keer Resi Becker, CEO van Essent, bij Huub op de spreekstoel. 

Na bijna 25 jaar verruilde Resi Becker, geboren en getogen in Valkenburg aan de Geul, haar baan als directeur bij PostNL voor die van bestuursvoorzitter bij energieleverancier Essent. Meteen na haar aantreden in februari 2022 brak de Oekraïne-oorlog uit en schudde de energiebranche op haar grondvesten. 

Opgeleid als bedrijfskundig ingenieur aan de TU/e is zij een zeer ervaren leider van grote transformaties in sterk gereguleerde bedrijfsomgevingen met complexe operationele processen in snel veranderende markten. Zij is gedreven om de leidende positie van Essent onder energieconsumenten uit te bouwen en daarmee Nederland voort te stuwen naar een duurzame samenleving. Naast haar functie bij Essent is zij bestuurslid van de Foundation van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie en lid van de raad van commissarissen van zorgverzekeraar Menzis.  

Wat drijft Resi Becker? Welke personen zijn haar voorbeelden? Hoe kijkt zij naar de huidige energiemarkt? Welke kansen als ook uitdagingen ziet ze? Het zijn allemaal onderwerpen die de revue passeren. 

Programma
15:45 uur  ontvangst
16:00 uur  Huub Narinx in gesprek met Resi Becker
17:00 uur  netwerkborrel
17:30 uur  einde

Schrijf je snel in voor deze inspirerende Meet the President want vol is vol!

Lees meer

Tijdstip

april 15 (maandag) 15:45 - 17:30

Locatie

LWV

Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Andere evenementen

Get Directions