Spreken als een baas

26/11Spreken als een baas09:00 - 16:30 (27) LWV, Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Beschrijving

In november 2024 bieden wij wederom de tweedaagse training ‘Spreken als een baas’ aan.

Voor jou als ondernemer is presteren onder hoge druk dagelijkse kost. Je presteert voor de buitenwereld prima, maar zelf voel je dat het impactvoller en moeitelozer kan. Je wil minder denken en meer vanuit je gevoel communiceren. Stel nu dat je net zo kunt spreken voor een groep als met een vertrouwde collega?

Wat nu als je net zo kunt spreken voor een groep van 50, 200 of 1000 man als tegen een vertrouwde collega? Wij weten als geen ander hoe spannend het kan zijn om te spreken voor acht mensen aan een vergadertafel, 50 mensen tijdens een plenair gedeelte van een event of 250 collega’s tijdens een inspiratiesessie. Wij helpen jou om van die spanning en zenuwen een soort van ‘sinterklaasspanning’ te maken. 

In twee dagen nemen wij je mee in onze wereld van het verzorgen van presentaties en het spreken voor een groep. Het draait daarbij niet om ons, maar juist om jou. Je gaat veel ervaren, oefenen, vallen en opstaan. Dit doe je samen met gelijkgestemden, je leert van elkaar door te observeren, feedback te geven en we gaan aan de slag met de meest bijzondere en energieke werkvormen. 
  
Rollenspellen passen ons niet, dus die gaan we ook niet doen
Wel word je uit je comfortzone gehaald, meteen vanaf het begin. Natuurlijk zorgen we ook direct voor een veilige situatie waarin jij en je mede-trainees zich kunnen ontwikkelen. Dus aan de slag met spreken en presenteren.

Tijdens deze training leer je om impactvol en moeiteloos te spreken in het openbaar.
Enkele oud-deelnemers omschrijven de training als volgt:

“Meer dan een presentatietraining. Zelfbewustwording en groeien als mens.”

“Ik bén baas, met lichte angst, maar met meer vertrouwen. Je wordt op een ongedwongen en natuurlijke wijze geprikkeld om buiten je comfortzone te stappen en vóórdat je het weet leer je, groei je en spreek je als een baas.”

“Baas geworden van mijn zenuwen. Baas geworden door tips, feedback en mooie ervaringen. Bruikbaar voor iedereen, van alle niveaus, want iedereen wil toch zijn eigen baas zijn!”

“Maak van je ‘angst’ je kracht.”

Programma
De training bestaat uit twee dagdelen en vindt plaats op dinsdag 26 en woensdag 27 november 2024.

Bij de training besteden we aandacht aan:
• lichaamstaal en gezichtsuitdrukking
• luisteren en observeren
• zenuwen en improviseren
• spreektempo en -volume
• opbouw van je verhaal
• groepsdynamiek
• omgaan met weerstand

De kracht van deze training:
• veilige sfeer
• trainen met gelijkgestemden
• 2 dagen focus op spreken & presenteren
• minimaal 6 momenten per deelnemer
• maximaal 10 deelnemers
• dus minimaal 60 leermomenten
• heel veel feedback!

Voor wie? 
Voor jou als ondernemer die ontspannen wil spreken voor een groep mensen, met een krachtig verhaal dat daadwerkelijk wordt onthouden. Vanuit een ontspannen ‘staat van zijn’ en een gecontroleerde ademhaling. Waarbij je veel waardevolle tips en inzichten krijgt die de beste spreker in jou naar boven haalt.

Begeleid door een trainer van het Sprekerscollectie
Deze tweedaagse masterclass wordt begeleid door een van de trainers van Het Sprekerscollectief: Joop Wolters, Mark Huis In ’t Veld of Arend Lunenborg. Alle drie de mannen hebben jarenlange ervaring op het gebied van presentatie- en sprekerstrainingen. Coachen ze groepen, staan met regelmaat op de planken in theaters of zijn ze dagvoorzitter.  

Praktische informatie
Datum: 26 en 27 november 2024
Tijdstip: van 09.00 uur tot +/- 16.30 uur
Locatie: LWV, Godsweerdersingel 77 in Roermond

Aanmelden verloopt via de LWV-app. 

Kosten: € 749 excl. btw* / incl. koffie, thee, water en lunch op beide dagen.

Na aanmelding ontvang je hiervoor een factuur van de LWV.
* Na aanmelding is kosteloos afmelden alleen schriftelijk mogelijk tot 1 oktober 2024. Ben je niet bij beide bijeenkomsten aanwezig of meld je je af na 30 september? Ook dan ben je de kosten verschuldigd.

Lees meer

Tijdstip

november 26 (dinsdag) 09:00 - november 27 (woensdag) 16:30

Locatie

LWV

Godsweerdersingel 77 Postbus 474 6040 AL Roermond

Andere evenementen

Get Directions