Walk & Talk - Ingendael (Valkenburg)

22/03Walk & Talk - Ingendael (Valkenburg)07:50 - 10:00 Boscafé de Nachtegaal

Beschrijving

Je dag starten met een wandeling in de unieke Limburgse natuur terwijl je netwerkt én beweegt. Spreekt dat je aan? Dan is het wandelend netwerk Walk & Talk een activiteit om aan deel te nemen.

De LWV organiseert samen met Het Limburgs Landschap dit jaar weer vier wandelingen op verschillende plaatsen in Limburg waarbij een gastwandelaar wordt uitgenodigd. Deze wandelingen vinden telkens plaats op een vrijdag rond de overgang naar een nieuw seizoen.

Wandel ook mee!
Naast het netwerken staan vitaliteit en gezondheid centraal. Wat is er fijner dan je werkdag wandelend starten? Je zintuigen worden geprikkeld en je brengt naast je lichaam ook je brein in beweging.

Ontdek natuurgebied Ingendael
Deze wandeling verkennen samen met boswachter Loek Hendrikx van Het Limburgs Landschap natuurgebied Ingendael in Valkenburg. 25 jaar geleden groeiden hier nog aardappelen en bieten. Na aankoop in 1996 van dit gebied is de ontwikkeling van een natuurlijk beekdallandschap ingezet. Dankzij begrazing met gallowayrunderen en konikpaarden is een ruig en gevarieerd terrein ontstaan. Een mooi voorbeeld van Nederlandse struinnatuur. Struin je mee?

Programma & locatie
Deze Walk & Talk vindt plaats bij natuurgebied Ingendael in Valkenburg. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 07.50 uur – verzamelen op de parkeerplaats bij Boscafé de Nachtegaal
  • 08.00 uur – vertrek
  • 10.00 uur – afsluiting met koffie, thee en vlaai

Ben je erbij op 22 maart? Meld je dan vóór 15 maart aan via de LWV-app.

Lees meer

Tijdstip

maart 22 (vrijdag) 07:50 - 10:00

Locatie

Boscafé de Nachtegaal

Andere evenementen