Walk & Talk - Sarsven en de Banen (Nederweert-Eind)

28/06Walk & Talk - Sarsven en de Banen (Nederweert-Eind)07:50 - 10:00 IJsboerderij Gommers, Eind 40, 6034 SN Nederweert-Eind

Beschrijving

Je dag starten met een wandeling in de unieke Limburgse natuur terwijl je netwerkt én beweegt. Spreekt dat je aan? Dan is het wandelend netwerk Walk & Talk een activiteit om aan deel te nemen.

De LWV organiseert samen met Het Limburgs Landschap dit jaar vier wandelingen op verschillende plaatsen in Limburg waarbij een gastwandelaar wordt uitgenodigd. Deze wandelingen vinden telkens plaats op een vrijdag rond de overgang naar een nieuw seizoen.

Wandel ook mee!
Naast het netwerken staan vitaliteit en gezondheid centraal. Wat is er fijner dan je werkdag wandelend starten? Je zintuigen worden geprikkeld en je brengt naast je lichaam ook je brein in beweging.

Ontdek natuurwaarden Sarsven en de Banen
Deze wandeling verkennen we samen met boswachter Henk Heijligers van Het Limburgs Landschap natuurwaarden Sarsven en de Banen in Nederweert-Eind. Tussen Nederweert-Eind en de zuidrand van Weert strekt zich een langgerekt vennengebied uit. Sarsven en de Banen maken er deel vanuit. De met elkaar in verbinding staande vencomplexen herbergen veel en bijzondere natuurwaarden en zijn een thuis voor libellen, water- en moerasvogels. Een deel van het gebied heeft dan ook de hoogste Europese beschermingsstatus: Natura 2000-gebied. Wandel je mee?

Programma & locatie
Deze Walk & Talk vindt plaats bij natuurwaarden Sarsven en de Banen in Nederweert-Eind.

Het programma ziet er als volgt uit:

07.50 uur – verzamelen op de parkeerplaats bij IJsboerderij Gommers

08.00 uur – vertrek

10.00 uur – afsluiting met koffie, thee en vlaai

Ben je erbij op 28 juni? Meld je dan vóór 21 juni aan via de LWV-app.

Lees meer

Tijdstip

juni 28 (vrijdag) 07:50 - 10:00

Locatie

IJsboerderij Gommers

Eind 40, 6034 SN Nederweert-Eind

Andere evenementen

Get Directions