Maandag 5 februari starten de VDL Nedcar JobEvents. Tijdens deze JobEvents pitchen werkgevers – onder professionele begeleiding – hun vacatures bij werknemers van VDL Nedcar. De werknemers stellen vragen, geven hun mening én feedback. Voor werkgevers een unieke kans om rechtstreeks in contact te komen met werknemers van VDL Nedcar.

Wil jij ook jouw vacature pitchen op een van de JobEvents? Dat kan! De komende tijd organiseren we 12 JobEvents en per event kunnen zo’n 9 werkgevers meedoen. Melden zich meer werkgevers aan? Dan plannen we aanvullende JobEvents in.

Aanmelden voor een VDL Nedcar JobEvent

Pitchvideo
Wanneer je deelneemt aan een JobEvent bereik je als werkgever dus werknemers. Maar dat aantal is natuurlijk beperkt. Tijdens de JobEvents die we in 2023 organiseerden, waren er soms wel 80 werknemers aanwezig. Maar de opkomst kan ook lager zijn.

Om zoveel mogelijk werknemers van VDL Nedcar te bereiken, bieden we jou de mogelijkheid om een pitchvideo op te nemen. Deze video verspreiden we onder alle (oud)medewerkers van VDL Nedcar en andere werkzoekenden. Natuurlijk ontvang je zelf ook deze pitchvideo om te verspreiden via je eigen kanalen. Benieuwd? Bekijk hier een voorbeeld van een pitchvideo

De kosten voor het opnemen van een pitchvideo bedragen € 395 excl. btw.

Meer informatie
Wil je graag meer weten over het ontstaan van de vacaturepitch? Ga naar werkgevers.arbeidsmarktplaats.eu
Of wil je meer weten over de JobEvents? Stuur een e-mail naar info@arbeidsmarktplaats.eu