MijnMarketing.com is partner geworden van de LWV. Op dinsdag 7 maart 2023 ondertekenden Huub Narinx (directeur LWV) en Jimé Hoen (CEO MijnMarketing.com) een overeenkomst die de expertises van LWV samenbrengt met de kennis van MijnMarketing.com op het gebied van marketing en communicatie. Al jaren werken beide partijen succesvol samen. Deze prettige relatie wordt nu omgezet naar een partnerschap waarbij elkaars kennis en kunde verder overgebracht worden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”18232″ animation=”Fade In” hover_animation=”none” alignment=”” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”][vc_column_text]

Over MijnMarketing.com
Als hét full-service marketingbureau van Limburg maakt MijnMarketing.com organisaties succesvoller door het inzetten van een purpose-driven en synergetische 360° Marketing aanpak met een duurzame impact. Een missie die naadloos aansluit op die van LWV: het bevorderen van innovatief ondernemerschap op weg naar een duurzame en inclusieve samenleving. MijnMarketing.com is gespecialiseerd is in het ontwikkelen van marketing- en communicatiestrategieën, inclusief de 360º online en offline uitvoering daarvan. Van strategie tot tactiek tot operatie. Leden van de LWV kunnen van deze kennis en kunde gebruik maken door o.a. deelname aan verschillende kennissessies, inspiratiesessies, opleiding maar ook door het aanvragen van individueel consult.

Ben je LWV lid en wil je marketing of communicatie advies van MijnMarketing.com, ga naar MijnMarketing.com.

Ben je nog geen lid van LWV? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.