Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 april vindt de Hannover Messe plaats, met 6.500 internationale exposanten en meer dan 200.000 bezoekers, de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Trade and Innovate NL biedt kleinere bedrijven met innovatieve proposities de gelegenheid om laagdrempelig en tegen overzienbare kosten deel te nemen als exposant in het Nederland paviljoen.

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Het Nederlands bedrijfsleven is dan ook prominent vertegenwoordigd in het Holland High Tech House onder het overkoepelende thema ‘Integrating Industries for a Smart and Sustainable Future’. Dit paviljoen straalt uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen en bevindt zich op een goede locatie op de beurs.

Wil jij hier deel van uitmaken? Dan is dit je kans!
De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), LIOFOost NLHorizon Flevoland en InnovationQuarter organiseren als Trade and Innovate NL partners op het Nederlands Paviljoen in hal 8 een stand voor bedrijven, die oplossingen bieden op het gebied van smart industry, energy of sleuteltechnologieën en die meer structurele omzet in buitenlandse markten willen realiseren en zich daarom aan een internationaal publiek willen presenteren. Als deelnemer krijg je:

  • beschikking over 2m2 beursvloer inclusief een presentatiekubus;
  • mogelijkheid om je product of dienst/service te presenteren;
  • ontzorging van de standruimte op het paviljoen;
  • toegang tot collectieve faciliteiten;
  • toegang tot netwerkbijeenkomsten;
  • gelegenheid deel te nemen aan matchmaking gesprekken;
  • de kans klanten en prospects uit te nodigen voor een bezoek aan jullie stand.

Kortom, je krijgt legio kansen je bedrijf te presenteren op een internationale beurs, waar je niet alleen nieuwe buitenlandse contacten opdoet, maar ook je Nederlandse netwerk enorm versterkt.

Vanuit de organisatie wordt een extra programma voor en tijdens de beurs aangeboden. Daarnaast nemen  de initiatiefnemers je veel organisatorische zaken uit handen, waardoor je tijd bespaart en je kan concentreren op het leggen van (nieuwe) businesscontacten!

Kosten
De kosten bedragen € 3.000 excl. BTW per bedrijf. Door het aanvragen van een SIB Voucher Individuele Beursdeelname ontvang je 50% van de gemaakte kosten tot een maximum van € 1250 terug. Overige kosten als catering, aankleding stand, programma voorafgaand en tijdens beurs is voor rekening van de organisatoren.

Transportkosten voor demo of product, eigen reis-, verblijfs- en out-of-pocketkosten en eventuele andere kosten zijn voor eigen rekening.

Heb je interesse in een plek op de beurs, of wil je meer informatie?
Laat het dan weten aan Rob Pijpers, International trade developer, teamleider internationaal bij LIOF via rob.pijpers@liof.nl. Er is beperkte ruimte en toekenning gaat op basis van first come – first served!