Het is mogelijk om je proposities (aantrekkelijke vacatures) op Arbeidsmarktplaats.eu te plaatsen. Op arbeidsmarktplaats.eu kunnen medewerkers van VDL Nedcar gemakkelijk en snel vacatures vinden.

Zo plaats je je propositie op arbeidsmarktplaats.eu
Ga naar arbeidsmarktplaats.eu, klik op werkgeversportaal en maak direct een account aan. Plaats vervolgens je proposities op het portaal. Doe dit liefst voor 8 november 12.00 uur. Want vanaf 13 november gaan we arbeidsmarktplaats.eu promoten bij de medewerkers. Hoe meer goede proposities er dan opstaan, hoe interessanter het platform voor de medewerkers is.

Op Arbeidsmarktplaats.eu leggen de medewerkers op twee manieren contact met werkgevers:

1. Likes uitdelen

Door een like uit te delen geeft de medewerker aan dat hij/zij meer wil weten over je propositie. Deze likes vormen de basis voor de gepersonaliseerde Job-Events.

2. Direct het sollicitatieproces te starten.
De medewerker kan ook kiezen voor de optie: ‘Past bij mij (start sollicitatie)’. Als daarvoor wordt gekozen, is het de bedoeling dat werkgever en werknemer binnen circa 48 uur een eerste contact hebben.

JobEvents
Vanaf 13 november organiseren we zo’n acht JobEvents. Tijdens deze bijeenkomsten worden medewerkers van VDL Nedcar geïnformeerd over het doel, het aantal proposities en de werkwijze van Arbeidsmarktplaats.eu. In het programma worden ook werkgevers betrokken. We hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar en gaan werkgevers die deelnamen aan de workshops daarvoor vragen. Zij ontvangen hierover een apart bericht.

Gepersonaliseerde JobEvents

Op Arbeidsmarktplaats.eu is het voor de medewerkers mogelijk te reageren op de proposities door deze te liken. Op basis van de likes gaan we kleinschalige, gepersonaliseerde JobEvents organiseren. De vorm van deze JobEvents zal variëren op basis van groepsgrootte en interesse. In het ene geval kiezen we er bijvoorbeeld voor om de werkzoekenden uit te nodigen een dagje mee te komen draaien in de praktijk. In het andere geval past een interactieve voorlichting beter. Team werkgeversondersteuning gaat daar proactief bij helpen.

Een ‘old school’ banenmarkt behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard houden we rekening met de voorkeuren van de werkzoekenden (de likes). Kortom: maatwerk en de interesse van de kandidaten is het uitgangspunt waarbij we de tijd van werkgevers zo efficiënt mogelijk gebruiken.

Aanmelden Werkgeversworkshops nog mogelijk
100% van de deelnemende werkgevers beveelt de workshop aan:

“Ik vond de workshop beter dan verwacht. Dus ja, het voldeed niet aan mijn verwachtingen, maar overtrof het juist. Iets om mee te nemen naar de toekomst. Dank daarvoor en ga zo door!”

Op 2 en 3 november zijn nog enkele plekken beschikbaar. Daarnaast worden er de komende tijd nog extra workshops ingepland. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via www.workshops.arbeidsmarktplaats.eu

Vragen en contact
Heb je hulp nodig met het plaatsen van jouw propositie op arbeidsmarktplaats.eu of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk via: (085) 060 1417 of info@arbeidsmarktplaats.eu